Επιστολή

Αγαπητοί φίλοι και μέλη της Λέσχης,
Εμπνεόμενοι από το πνεύμα των εορταστικών ημερών που πλησιάζουν, ευχόμαστε η γέννηση του Θεανθρώπου να γεμίσει τις ψυχές όλων μας με αγάπη, και το άστρο της Βηθλεέμ να φωτίζει και καθοδηγεί τις σκέψεις και τις πράξεις μας στην πορεία μας προς την Αλήθεια και το Φως. Είθε τον καινούργιο χρόνο ο παντοδύναμος Θεός και ο προστάτης των ναυτικών Άγιος Νικόλαος να χαρίζουν σε όλους μας και τις οικογένειές μας υγεία, χαρά και ευτυχία.
Με την ευκαιρία αυτή σας γνωρίζουμε ότι η καθιερωμένη ετήσια γιορτή κοπής της βασιλόπιτας θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη μας την Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 7.00 μ.μ. Υπενθυμίζουμε ότι μετά την κοπή της
βασιλόπιτας θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα εδέσματα του μπουφέ που θα δημιουργηθεί από τη μαγειρική δεινότητα, δημιουργία και προσφορά των κυριών της Λέσχης. Διατηρούμε την ελπίδα ότι εφέτος ο μπουφές θα
ξεπεράσει σε γευστική απόλαυση κάθε προηγούμενη χρονιά. Σημειωτέον ότι τον συντονισμό της προσφοράς των εδεσμάτων έχει αναλάβει η Γραμματέας της Λέσχης κυρία Μαρία Λυκομήτρου.
Όπως γίνεται κάθε χρόνο, η διανομή του νέου ημερολογίου της Λέσχης για το 2011 θα πραγματοποιηθεί τη βραδιά που θα γιορτάσουμε την κοπή της βασιλόπιτας. Σας γνωρίζουμε ότι κάθε μέλος της Λέσχης μπορεί να παραλάβει δωρεάν ένα ή, το πολύ, δύο αντίτυπα του ημερολογίου αλλά για την περίπτωση που επιθυμεί να προμηθευτεί περισσότερα, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 10,00 ευρώ για κάθε επιπλέον αντίτυπο (όσο και το κόστος της εκδόσεώς του με το οποίο επιβαρύνεται η Λέσχη). Η απόφαση αυτή του Διοικητικού Συμβουλίου υπαγορεύτηκε από τη φετεινή συρρίκνωση και το μειωμένο κόστος των διαφημιστικών καταχωρήσεων λόγω της οικονομικής κρίσεως, σε συνδυασμό με την ανάγκη να μην επιβαρυνθεί με έξοδα εκδόσεως του ημερολογίου το ταμείο της Λέσχης.

Με θερμές ευχές και φιλικούς χαιρετισμούς,
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
Ευάγγελος Τσιγκάρης - Πρόεδρος
Αθανάσιος Ζεύκης - Γεν. Γραμματέας

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1325

29 Ιουνίου 2016... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1324... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1323

14 Ιουνίου 2016

περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1322

3 Ιουνίου 2016

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων διαλέξεων προς τους σπουδαστές... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: Λ-1480

12 ΜαΪου 2016

Aγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,

Κατόπιν... περισσότερα