Απολογισμός θερινής συνάντησης 19/6/09

Αγαπητοί φίλοι,
Η θερινή μας συνάντηση, σύμφωνα με τα σχόλια όσων ήλθαν, πήγε καλύτερα από κάθε προηγούμενη. Θα ρωτήσετε ίσως, εσείς που δεν ήλθατε, τι διαφορετικό είχαμε αυτή τη φορά αφού ο χώρος, το φαγητό, η μουσική, ήταν λίγο πολύ τα ίδια... Ναι αλλά φέτος είχαμε την έκπληξη του Γραμματέως, την Βραζιλιάνα χορεύτρια, που έκανε την διαφορά... και τι διαφορά!!!... Ενα δίμετρο σοκολατένιο κορίτσι , με περιβολή συντηρητική με κριτήρια ...Παραδείσου.... και θυμηθήκαμε τα παλιά.... Ο μόνος που την ακολούθησε στο χορό, μαραθωνοδρόμος γαρ, ήταν ο καπ. Αλέξης Γιαννακόπουλος, απόφ. 1959. Οι υπόλοιποι προτιμήσαμε να... μελετήσουμε τις χορευτικές παραδόσεις του δυτικού ημισφαιρίου όπως ανεδεικνύοντο από τις κινήσεις των ημισφαιρίων της χορεύτριας... Ηταν άκρως μορφωτικό και όλοι ευχαριστήσαμε τον Γραμματέα γι’αυτό.... Και κάτι από αυτά που βγαίνουν μόνο όταν αισθάνεται κανείς πολύ όμορφα.... Ο καπ. Μιχάλης Μπαλαφούτης, απόφ. 1963, συνοδεία κιθάρας, μας απήγγειλε, με μια εκπληκτική εκφορά λόγου, το “Μαραμπού”, του Καββαδία, ένα ποίημα πέντε σελίδων, από στήθους... Ηταν υπέροχο... ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ... Και με την ευκαιρία να σας θυμήσουμε τις διορθώσεις στην ιστοσελίδα
μας. Παρακαλούμε ανοίξτε την και στο πεδίο “Τα Μέλη μας” κοιτάξτε τα ονόματα που αναφέρονται στην τάξη σας αλλά και στις γειτονικές τάξεις και όποια λάθη βρείτε στείλτε τα στο e-mail του Προέδρου, panostr7@gmail.com, ή στο Φαξ 210 8955415 ή τέλος στο τηλέφωνο 210 8956691.
Και μιά τελευταία υπενθύμηση για φωτογραφίες για το ημερολόγιο. Μέχρι στιγμής δεν πήραμε καμμία..... Βοηθήστε να παρουσιάσουμε κάτι ξεχωριστό.
Τελειώνοτας ευχόμαστε σε όλους ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και καλή
αντάμωση τον Οκτώβριο με το Προσκύνημα στην Σχολή.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος - Π.Ν. Τριανταφυλλίδης
Ο Γραμματεύς - Ε.Γ. Τσιγκάρης

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1325

29 Ιουνίου 2016... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1324... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1323

14 Ιουνίου 2016

περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1322

3 Ιουνίου 2016

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων διαλέξεων προς τους σπουδαστές... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: Λ-1480

12 ΜαΪου 2016

Aγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,

Κατόπιν... περισσότερα