Προσκύνημα 10-11 Οκτ. - Εστιατόριο - Διακόσμηση

Αγαπητοί φίλοι,
Σαν χθές σας ευχόμασταν καλό καλοκαίρι και άντε πάλι καλό χειμώνα...
Η παρηγοριά είναι ότι η Λέσχη συνέρχεται από την θερινή ραστώνη με πρώτο δείγμα το άνοιγμα του εστιατορίου την Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου και δεύτερο το ετήσιο προσκύνημά μας στην Σχολή και την Υδρα.
Αυτό, είχαμε προγραμματίσει να το κάνουμε στις τρείς και τέσσερες Οκτωβρίου αλλά αφού οι εθνοπατέρες απεφάσισαν να μας ζητήσουν εκείνη την Κυριακή να επιλέξουμε ποιοί θα μας σώσουν, το μεταθέσαμε για το Σάββατο δέκα και Κυριακή ένδεκα του ιδίου μηνός.
Οσοι έρχεσθε ξέρετε ότι περνάμε καλά γι’ αυτό προτρέψτε και εκείνους που δεν είναι πολύ τακτικοί, αλλά και φίλους, ωστε να έχουμε μια έντονη παρουσία.
Τώρα για το ημερολόγιο. Σας θυμίζουμε ότι χρειάζονται φωτογραφίες από την Σχολή και την θάλασσα. Εχουμε μερικές αλλά δεν φθάνουν.
Παρακαλούμε μην το αμελείτε. Δεν έχουμε πολύ χρόνο.
Και ένα τελευταίο για την διακόσμηση της Λέσχης. Στην αίθουσα “Δημήτρης Μεθενίτης” έχουμε επτά φινιστρίνια από το υπερωκεάνειο “Βασίλισσα Φρειδερίκη”. Για τα τέσσερα από αυτά, ο καπ. Κλεόβουλος Μεθενίτης, (απόφ. 1951), πλήρωσε και κάναμε τέσσερες ελαιογραφίες με
εικόνες που βλέπει ο ναυτικός από το φινιστρίνι στο πέλαγος. Ειναι πραγματικά όμορφες. Μένουνε άλλα τρία φινιστρίνια. Αν κάποιος θέλει να προσφέρει για να γεμίσουμε ένα ή περισσότερα από αυτά, θα του πούμε
ευχαριστώ.... Κάθε ελαιογραφία κοστίζει διακόσια Ευρώ.
Αλλά αρκετά για πρώτη επικοινωνία. Σας περιμένουμε στο εστιατόριο στις 8 Οκτωβρίου και στις δέκα στο προσκύνημα στην Σχολή μας και εκεί να πούμε και καλό Χειμώνα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος - Π.Ν. Τριανταφυλλίδης
Ο Γραμματεύς - Ε.Γ. Τσιγκάρης

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1325

29 Ιουνίου 2016... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1324... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1323

14 Ιουνίου 2016

περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1322

3 Ιουνίου 2016

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων διαλέξεων προς τους σπουδαστές... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: Λ-1480

12 ΜαΪου 2016

Aγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,

Κατόπιν... περισσότερα