Διάλεξη Σαχίν - 7 Απριλίου 2009

Αγαπητοί φίλοι,
Εχουμε καιρό να συναντηθούμε στην Λέσχη “μετά συζύγων και φίλων”, ενώ τώρα που η Λέσχη είναι... καλωπισμένη, θα έπρεπε οι συναντήσεις αυτές να είναι συχνότερες.
Ετσι την Τρίτη, 7 Απριλίου, ώρα 20.00, στην αίθουσα “Δημήτρης Μεθενίτης”, οργανώνουμε διάλεξη – συζήτηση με ομιλητή τον καθηγητή χειρουργικής, ειδικό ογκολόγο, κ. Νίμερ Σαχίν. Το θέμα του: «Τι είναι καρκίνος και τρόποι προλήψεώς του».
Ο κ. Σαχίν καλείται για διαλέξεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδος και είναι γνωστός για την γλαφυρότητα με την οποία αναπτύσσει τα θέματά του.
Αλλωστε σε εμάς είναι γνωστός από παλαιότερη διάλεξή του όταν μας μίλησε για την “Ιστορία της Ιατρικής” και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.
Το θέμα του είναι πολύ ενδιαφέρον και πιστεύουμε ότι όλοι θα ωφεληθούμε να τον ακούσουμε. Γι ’ αυτό, αλλά και για λόγους εμφανίσεως της Λέσχης σε μια, διαφορετική από τις συνήθεις, εκδήλωση, δεν χρειάζεται να πούμε ότι πρέπει να είμαστε όλοι εκεί, μετά συζύγων και πολλών φίλων.
Και αφού όπως ξέρουμε και συνηθίσαμε, καμμία συνάντηση ναυτικών δεν τελειώνει ....στεγνή, θα τηρηθεί ο κανόνας και στο τέλος θα πιούμε και ένα, .....τρόπος του λέγειν..., ποτήρι κρασί...

Σας περιμένουμε όλους.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος - Π.Ν. Τριανταφυλλίδης
Ο Γραμματεύς - Ε.Γ. Τσιγκάρης

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1325

29 Ιουνίου 2016... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1324... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1323

14 Ιουνίου 2016

περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1322

3 Ιουνίου 2016

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων διαλέξεων προς τους σπουδαστές... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: Λ-1480

12 ΜαΪου 2016

Aγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,

Κατόπιν... περισσότερα