Ζητάμε φωτογραφίες & λάθη ιστοσελίδας

Αγαπητοί Φίλοι ,
Για όσους δεν ήλθαν να πούμε τι η συνάντησή μας στο Fogo De Rio ήταν πολύ ευχάριστη για όλους και λυτρωτική για το συμβούλιό μας αφού με την εμφάνιση της Βραζιλιάνας χορεύτριας διέφυγε τoν... διασυρμό της ατιμωτικής καθαιρέσεως...
Είχαμε μερικές απουσίες λόγω καιρού και μία πολύ αισθητή, αυτή του Λεσχειάρχη μας καπ. Γιώργου Πετρολέκα, ο οποίος ακόμη περνάει δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο..... Ηπιαμε όλοι ένα ποτήρι κρασί και ευχηθήκαμε να είναι σύντομα κοντά μας.
Και του χρόνου με υγεία και χωρίς απουσίες...
Τώρα να ασχοληθούμε λίγο με τα... καλλιτεχνικά μας...
α.- Η έκθεση φωτογραφιών και ναυτικών αντικειμένων στην αίθουσα “Πλοιάρχου Χρήστου Πάνου” της Λέσχης, γίνεται όλο και πιο όμορφη.
Θα παρατηρήσατε όμως ότι μας λείπουν αρκετές φωτογραφίες
αποφοιτήσεως. Αυτές που λείπουν είναι των τάξεων που απεφοίτησαν τα έτη: 1938 – 1939 – 1947 – 1964 – 1965 – 1968 – 1969 – 1977 – και των ετών από το 1982 έως το 1990. Παρακαλούμε όσους έχουν, ή μπορούν να βρούν, αυτές τις φωτογραφίες, να μας τις φέρουν για να βγάλουμε αντίγραφα και να συμπληρώσουμε τα κενά.
β.- Στην ιστοσελίδα μας εκεί που αναγράφονται τα μέλη μας, ανά τάξη αποφοιτήσεως, υπάρχουν λάθη. Απόφοιτοι και μέλη της Λέσχης αναφέρονται σε άλλη τάξη από την δική τους ή δεν αναφέρονται καθόλου.
Από το να κάνει τις διορθώσεις η Γραμματεία ανατρέχοντας σε καταστάσεις κλπ, θα είναι πολύ πιο εύκολο, σίγουρο και γρήγορο να μπούμε στην ιστοσελίδα και κάθε ένας από εμάς να επισημάνει τα λάθη της τάξης του ή και των διπλανών τάξεων. Μόλις η Γραμματεία συγκεντρώσει τις παρατηρήσεις μας θα γίνουν οι διορθώσεις. Παράκληση να το κάνουμε σύντομα αυτό γιατί ήδη το καθυστερήσαμε πολύ.
γ.- Κάθε χρόνο αμελούμε και εκεί στο τέλος Νοεμβρίου αρχές Δεκεμβρίου ψάχνουμε να βρούμε, κυρίως φωτογραφίες, με αποτέλεσμα η όλη εργασία να γίνεται βιαστικά και να μην έχουμε το ημερολόγιο έτοιμο πριν την πρωτοχρονιά όπως πρέπει.
Δεν είναι καθόλου νωρίς που σας ζητάμε υλικό για το ημερολόγιο από τώρα, γιατί σε λίγο θα κλείσει η Λέσχη για καλοκαίρι και όταν ανοίξει τον Οκτώβριο και μέχρι να συμμαζευτούμε περνάει ο καιρός και γίνεται αυτό που γίνεται.
Παρακαλούμε φωτογραφίες από την Σχολή και την θάλασσα, με δυο λόγια για την κάθε φωτογραφία και όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο.
Βέβαια για να συνεχίσει να εκδίδεται το ημερολόγιο, πάνω και πρώτα από όλα, χρειάζονται διαφημίσεις και εκεί, μετά από δώδεκα χρόνια, οι επιδόσεις μας δεν είναι καλές. Πέρυσι είχαμε σαραντατρείς καταχωρήσεις ενώ φέτος μόλις εικοσιεννιά.
Είναι βέβαιο ότι κάποιοι από εμάς μπορούμε να επηρεάσουμε μία ή περισσότερες εταιρείες να μας δώσουν καταχώρηση. .ώστε μας τις εταιρείες αυτές ώστε με ένα δικό μας ευγενικό γράμμα και δική σας επαφή να επιτύχουμε την αύξηση του αριθμού των διαφημίσεων αφού χωρίς αυτές η έκδοση του ημερολογίου μας θα είναι προβληματική. Ας μή ξεχνάμε ότι κύρια πηγή χρημάτων, για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων της Λέσχης, είναι τα έσοδα από τις διαφημίσεις που καταχωρούνται στο ημερολόγιο.
Ας πάρουμε ζεστά τα παραπάνω θέματα γιατί τώρα, που πέσανε τόσα χρήματα στην Λέσχη, χρειάζεται το ενδιαφέρον όλων μας για να διατηρηθεί και να ισχυροποιηθεί η δυναμική που απέκτησε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Ο Πρόεδρος - Π.Ν. Τριανταφυλλίδης
Ο Γραμματεύς - Ε.Γ.Τσιγκάρης

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1325

29 Ιουνίου 2016... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1324... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1323

14 Ιουνίου 2016

περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1322

3 Ιουνίου 2016

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων διαλέξεων προς τους σπουδαστές... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: Λ-1480

12 ΜαΪου 2016

Aγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,

Κατόπιν... περισσότερα