Θέλετε να γίνετε Χορηγός;

Η Λέσχη της Ύδρας με ένα συμβολικό κόστος παρέχει την δυνατότητα εταιρικής διαφήμισης και προβολής εκείνων που επιθυμούν να καταχωρήσουν στην ιστοσελίδα μας τις εταιρικές τους δραστηριότητες. Τα έσοδα από τις καταχωρήσεις στην ιστοσελίδα μας θα διατεθούν για την ενίσχυση του ταμείου της Λέσχης, την κάλυψη των λειτουργικών της εξόδων και την αρτιότερη οργάνωση των δραστηριοτήτων μας. Ο Τιμοκατάλογος των Διαφημίσεων/Καταχωρήσεων για τον Οκτώβριο και Νοέμβριο 2007 είναι ο κάτωθι:

Τιμοκατάλογος
Είδος Προβολής
Κόστος Προβολής (σε ευρώ) / μήνα
Στατικό Banner (140*60) *
250
Κινούμενο Banner με 3 frames (140*60) *
300
Banner με flash animation (140*60) *
350
Banner Διαφημιζόμενου **
220

*Στα παραπάνω κόστη εμπεριέχεται εξ ολοκλήρου η σχεδίαση και η κατασκευή των banners προβολής - το στοιχείο που θα ζητηθεί από τον διαφημιζόμενο είναι μόνον το λογότυπο της εταιρείας του.

**Στην περίπτωση που ήδη υπάρχει το σχετικό banner προβολής απο τον διαφημιζόμενο.

Επιπλέον, θα θέλαμε να υποσημειώσουμε ότι κάθε banner που θα καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα μας θα διατηρεί την ιδιότητα, κατόπιν επιλογής του χρήστη, της αυτόματης προώθησης στην ιστοσελίδα του διαφημιζόμενου. Στην περίπτωση εκείνη κατά την οποία ο διαφημιζόμενος δεν έχει ενεργή εταιρική ιστοσελίδα, τότε αναλαμβάνουμε την δυνατότητα δημιουργίας μιας υποσελίδας στην ιστοσελίδα μας όπου θα εμφανίζονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία και η παρουσίαση των δραστηριοτήτων του διαφημιζομένου. Το κόστος για την συγκεκριμένη διαδικασία είναι 250 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση club@hydracaptainsclub.gr ώστε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας ή εναλλακτικά να απευθυνθείτε στην γραμματεία της Λέσχης.

Συμπληρώστε τη φόρμα Επικοινωνίας

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1325

29 Ιουνίου 2016... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1324... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1323

14 Ιουνίου 2016

περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1322

3 Ιουνίου 2016

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων διαλέξεων προς τους σπουδαστές... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: Λ-1480

12 ΜαΪου 2016

Aγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,

Κατόπιν... περισσότερα