Κοπή πίτας 2012

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου από το χώρο της ναυτιλίας, μελών και φίλων της Λέσχης, πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιανουαρίου η καθιερωμένη γιορτή κοπής της βασιλόπιτας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου μας και η διανομή του ημερολογίου της Λέσχης για το 2012 με εκλεκτό λογοτεχνικό υλικό συναδέλφων, φωτογραφίες από τη ζωή μας στη Σχολή της Ύδρας και πληροφορίες για τη δραστηριότητα της Λέσχης την προηγούμενη χρονιά.

Ο Πρόεδρος κ. Ευάγγελος Τσιγκάρης απηύθυνε θερμές ευχαριστίες προς τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση, ευχήθηκε σε όλους «καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα» και αναφέρθηκε συνοπτικά στις αμέσως προσεχείς εκδηλώσεις της Λέσχης (τακτική ετήσια γενική συνέλευση στις 6/13 Φεβρουαρίου, χειμερινή συνάντηση μετά συζύγων και φίλων με ζωντανή μουσική, χορό και τραγούδι, στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος στις 2 Μαρτίου και πολιτιστικός περίπατος (ημερήσια εκδρομή) στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων στις 18 Μαρτίου) ζητώντας από όλους να τις στηρίξουν με τη συμμετοχή και την παρουσία τους.

Τη βασιλόπιτα έκοψε –σύμφωνα με την παράδοση- ο αρχαιότερος παρών απόφοιτος της Σχολής και τακτικό μέλος της Λέσχης καπετάν Δημήτρης Παπαχελάς (απόφοιτος 1947 - αρχηγός Σχολής) ενώ το φλουρί αυτή τη χρονιά «έπεσε» στη Λέσχη.

Την κοπή της βασιλόπιτας ακολούθησε πλούσιο δείπνο με καλό κρασί και νόστιμους σπιτικούς μεζέδες που ετοίμασαν και πρόσφεραν ειδικά για την εκδήλωση αυτή οι κυρίες, σύζυγοι μελών και φίλων της Λέσχης, προς τις οποίες το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες.
Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους οι εφοπλιστές - πλοίαρχοι και μέλη της Λέσχης μας Κώστας Πρίφτης και Γιάννης Λαλιώτης, ο Πρόεδρος της ΠΕΠΕΝ καπετάν Γιώργος Βλάχος, ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιπλοιάρχων καπετάν Μαρίνος Τσάμης, η καλή φίλη της Λέσχης κυρία Ελένη Χριστοδούλου, εκδότρια της μηνιαίας εφημερίδας «Η Φωνή της Ύδρας», και πολλά διακεκριμένα μέλη του Συλλόγου μας μετά συζύγων και φίλων.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

O Πρόεδρος
Ευάγγελος Τσιγκάρης

O Γεν. Γραμματέας
Αθανάσιος Ζεύκης

Κοπή πίτας από πρεσβύτερο μέλος Καπτ. Δ. Παπαχελά και τον Πρόεδρο Ε. Τσιγκάρη
Κοπή πίτας 2012

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1325

29 Ιουνίου 2016... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1324... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1323

14 Ιουνίου 2016

περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1322

3 Ιουνίου 2016

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων διαλέξεων προς τους σπουδαστές... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: Λ-1480

12 ΜαΪου 2016

Aγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,

Κατόπιν... περισσότερα