Πρόσκληση χορού στο Ναυτικό Όμιλο& Εκδρομή στα Καλάβρυτα

Αγαπητοί φίλοι και μέλη της Λέσχης,

Όπως όλοι γνωρίζετε, κάθε χρόνο, την περίοδο της αποκριάς (ή και λίγο αργότερα), προγραμματίζουμε τη χειμερινή μας συνάντηση με συζύγους, συγγενείς και φίλους για να βρεθούμε όλοι μαζί, να διασκεδάσουμε, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε, ξεφεύγοντας για λίγο από τα προβλήματα και τις έννοιες της καθημερινότητας. Ακολουθώντας λοιπόν την παράδοση και λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχία της θερινής μας συνάντησης στον ίδιο χώρο, επιλέξαμε για τη φετεινή χρονιά το γνώριμο, φιλικό και εντυπωσιακό περιβάλλον του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, στην Καστέλλα (αριθ. τηλ. 210 4133 489). Η εκδήλωσή μας αυτή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012, με ώρα προσελεύσεως 9:00 μ.μ. και κόστος συμμετοχής 50,00 ευρώ κατ’ άτομο. Το μενού του δείπνου αποτελείται από πλούσιο και εξαιρετικής ποιότητος μπουφέ με γευστικότατα εδέσματα και επιδόρπια (γλυκά και φρούτα), αναψυκτικά και καλό κρασί ενώ για τη μουσική κάλυψη της εκδήλωσης και τις χορευτικές μας ...επιδόσεις έχουμε επιλέξει το τρίο «SON LATINOS» από το Περού, με ποικίλο ρεπερτόριο, στο οποίο βέβαια, λόγω καταγωγής των μουσικών, κυριαρχούν οι λατινοαμερικάνικοι ρυθμοί.

Επειδή η συμμετοχή προβλέπεται αθρόα, παρακαλούμε να κλείσετε τραπέζι και θέσεις εγκαίρως μέσω της Γραμματείας της Λέσχης (κυρία Λυκομήτρου, αριθ. τηλ. 210 4539 497 και 694 4305 038). Σας περιμένουμε όλους, με συζύγους, συγγενείς και φίλους. Αξίζουμε όλοι να χαρούμε και να διασκεδάσουμε ξεχνώντας, έστω για λίγο, το ...μνημόνιο, την τρόϊκα, την ακρίβεια, την ανεργία, το πάγωμα των μισθών, τις περικοπές των συντάξεων, κλπ.

Η δεύτερη ανακοίνωσή μας αναφέρεται στην πραγματοποίηση μιας ακόμη ημερήσιας εκδρομής-πολιτιστικού περιπάτου για τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012 στην περιοχή των Καλαβρύτων. Η αναχώρησή μας θα γίνει από την πλατεία Τερψιθέας του Πειραιά στις 8:00 το πρωΐ και η επιστροφή μας στο ίδιο σημείο κατά τις 9:00 το βράδι. Στην εκδρομή μας αυτή προγραμματίζουμε την (προαιρετική) χρήση του οδοντωτού σιδηρόδρομου (εφόσον λειτουργεί) για την ανάβασή μας από το Διακοπτό στα Καλάβρυτα, επίσκεψη στην ιστορική πόλη των Καλαβρύτων και προσκύνημα στον «τόπο του μαρτυρίου», όπου το μεσημέρι της 13ης Δεκεμβρίου 1943 οι Γερμανοί κατακτητές εκτέλεσαν με ριπές πολυβόλων όλον σχεδόν τον ανδρικό πληθυσμό της πόλης, που υπολογίζεται σε 800 (άνδρες και παιδιά άνω των 14 χρόνων).

Σημαντικοί και αξιόλογοι τόποι της ευρύτερης περιοχής που προγραμματίζουμε – εφόσον ο χρόνος μας το επιτρέψει –να επισκεφθούμε είναι οι ιστορικές Μονές του Μεγάλου Σπηλαίου και της Αγίας Λαύρας, το Σπήλαιο των Λιμνών, το χωριό Πλανητέρο, στο οποίο θα επιδιώξουμε να γευματίσουμε, οι πηγές του Λάδωνα, το κλήμα του Παυσανία, κλπ.

Το δικαίωμα συμμετοχής στην εκδρομή μας αυτή ανέρχεται στο ποσό των 20,00 ευρώ κατ’ άτομο και καλύπτει μόνο τη μεταφορά μας. Τα υπόλοιπα έξοδα (φαγητό, δικαίωμα εισόδου στο Σπήλαιο Λιμνών, κλπ.) δεν περιλαμβάνονται στο παραπάνω ποσό. Παρακαλούμε για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής απευθείας στη Γραμματεία της Λέσχης, το αργότερο μέχρι το Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012. Σημειωτέον ότι οι θέσεις στο πούλμαν θα διατεθούν με απόλυτη σειρά προτεραιότητος βάσει του χρόνου υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στην εκδρομή: 50 άτομα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ευάγγελος Τσιγκάρης - Πρόεδρος
Αθανάσιος Ζεύκης - Γεν. Γραμματέας

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1325

29 Ιουνίου 2016... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1324... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1323

14 Ιουνίου 2016

περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1322

3 Ιουνίου 2016

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων διαλέξεων προς τους σπουδαστές... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: Λ-1480

12 ΜαΪου 2016

Aγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,

Κατόπιν... περισσότερα