Συνεστίαση ΝΟΕ

Αγαπητοί φίλοι και μέλη της Λέσχης,

Η πανέμορφη και γλυκιά εποχή της Άνοιξης έχει αρχίσει δειλά-δειλά να προβάλει και να γεμίζει τη ζωή μας με χρώματα ελπίδας, αισιοδοξίας, αναγέννησης και δημιουργίας. Η εαρινή ισημερία είναι πολύ κοντά μας και, όπως κάθε χρόνο αυτήν την περίοδο, διοργανώνουμε τη γιορτινή μας .…μουσικοχορευτική συνεστίαση με αγαπημένα πρόσωπα, συζύγους, παιδιά, συγγενείς και φίλους, στο γνώριμο και φιλικό περιβάλλον του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, στην Καστέλλα (αριθ. τηλ. 210 4133 489) την Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013, με ώρα προσελεύσεως 9:00 μ.μ. και κόστος συμμετοχής 40,00 ευρώ κατ’ άτομο.

Το μενού του δείπνου αποτελείται από πλούσιο και εξαιρετικής ποιότητος μπουφέ με γευστικότατα εδέσματα και επιδόρπια (γλυκά και φρούτα), αναψυκτικά και καλό κρασί ενώ για τη μουσική κάλυψη της εκδήλωσης και τις χορευτικές μας ...επιδόσεις έχουμε επιλέξει ένα συνδυασμό ζωντανής μουσικής σε ρυθμούς «latin» από το γνωστό μας τρίο «SON LATINOS» και χορευτικής μουσικής από έμπειρο DJ με ποικίλο ρεπερτόριο, που θα ικανοποιήσει ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Παρακαλούμε να κλείσετε τραπέζι και θέσεις εγκαίρως μέσω της Γραμματείας της Λέσχης (κυρία Μαρία Λυκομήτρου, αριθ. τηλ. 210 4539 497 και 694 4305 038) έχοντας κατά νουν, ότι σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε, είναι απαραίτητη η χρήση της …ασφαλιστικής δικλείδας, που θα δημιουργήσει συνθήκες εκτόνωσης και θα μας επιτρέψει να ζήσουμε λίγες στιγμές χαράς και διασκέδασης, που όλοι τις έχουμε ανάγκη και τις αξίζουμε.

Σας στέλνουμε θερμούς φιλικούς χαιρετισμούς εκ μέρους όλων των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και σας περιμένουμε στο Ναυτικό Όμιλο όλους, μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, συζύγους, παιδιά, συγγενείς και φίλους. Η συμμετοχή σας στην εκδήλωσή μας αυτή αποτελεί απαραίτητο στοιχείο και προϋπόθεση για την επιτυχία της.

Με ιδιαίτερη χαρά, τιμή και εκτίμηση,

Αθανάσιος Ζεύκης, Πρόεδρος
Δημήτριος Παπαχαρίσης, Γεν. Γραμματέας

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1325

29 Ιουνίου 2016... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1324... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1323

14 Ιουνίου 2016

περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1322

3 Ιουνίου 2016

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων διαλέξεων προς τους σπουδαστές... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: Λ-1480

12 ΜαΪου 2016

Aγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,

Κατόπιν... περισσότερα