Εαρινή συνεστίαση στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος

Την Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εαρινή συνεστίαση των μελών της Λέσχης μετά συζύγων και φίλων στην κλειστή αίθουσα εκδηλώσεων του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, στην Καστέλα. Η ανταπόκριση στην πρόσκληση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ήταν εντυπωσιακή. Πολλά μέλη και φίλοι της Λέσχης με αγαπημένα τους πρόσωπα έδωσαν το «παρών» στη γιορτινή αυτή εκδήλωση, που κύριο σκοπό είχε να ζωντανέψει αναμνήσεις από τη ζωή μας στη Σχολή και τη θάλασσα, να δυναμώσει ακόμη περισσότερο τους φιλικούς δεσμούς μεταξύ των μελών, να δώσει την ευκαιρία γνωριμιών και σχέσεων με νέα πρόσωπα και να προσφέρει - εις πείσμα των καιρών - ποιοτική ψυχαγωγία και διασκέδαση σ’ εμάς, τους φίλους μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Διακεκριμένα στελέχη της ναυτιλίας, αντιπρόσωποι της …προηγούμενης και της σύγχρονης γενιάς, οι περισσότεροι μέλη της Λέσχης, απόφοιτοι της φημισμένης ιστορικής Σχολής Πλοιάρχων της Ύδρας, και φίλοι κόσμησαν με την παρουσία τους τη γιορτινή μας εκδήλωση. Ανάμεσά τους ο επίτιμος Αρχηγός Λ.Σ. ναύαρχος Αριστείδης Παπανδρέου, οι πλοίαρχοι-εφοπλιστές Κώστας Πρίφτης και Γιάννης Λαλιώτης, η Πρόεδρος Δ.Σ. του Συλλόγου Wista Hellas Ρέα Μητροπούλου, πλοίαρχοι εν ενεργεία και συνταξιούχοι, αρχιπλοίαρχοι, διευθυντικά στελέχη ναυτιλιακών επιχειρήσεων, επιχειρηματίες, κ.ά. Μαζί με τις γυναίκες, τα παιδιά μας και τους φίλους μας, δημιουργήσαμε μια μεγάλη φιλική και χαρούμενη συντροφιά, που πρόσφερε και ταυτόχρονα απόλαυσε στιγμές χαράς, ξεγνοιασιάς και διασκέδασης.

Το περιβάλλον του Ναυτικού Ομίλου, όπως πάντα εντυπωσιακό, η εξυπηρέτηση πολύ καλή, τα εδέσματα πλούσια και νοστιμότατα και το κρασί από τα Μεσόγεια εξαιρετικό.

Στην αρχή της εκδήλωσης, ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. της Λέσχης Θανάσης Ζεύκης καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία τους όλους τους παρευρισκομένους. Αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της Λέσχης τα τελευταία δώδεκα χρόνια υπό την προεδρία των Πάνου Τριανταφυλλίδη και Ευάγγελου Τσιγκάρη και δεσμεύτηκε να συνεχίσει την πορεία των άξιων προκατόχων του. Ευχήθηκε υγεία και δύναμη προς όλους, πρόοδο στην αγαπημένη μας Σχολή και αφιέρωσε τη γιορτινή μας εκδήλωση στις συζύγους και συντρόφους μας, που με την αγάπη τους στηρίζουν άμεσα και έμμεσα όλους εμάς, τη Λέσχη και το έργο της. Στη συνέχεια έγειρε πρόποση προς τιμήν όλων των παρευρισκομένων κυριών και ευχήθηκε προς όλους καλή διασκέδαση.

Η εκδήλωση καλύφθηκε μουσικά με συνδυασμό ζωντανής μουσικής σε ρυθμούς «latin» από το γνωστό μας Περουάνικο τρίο «SON LATINOS» και χορευτικής μουσικής από έμπειρο DJ με ποικίλο ρεπερτόριο, που ικανοποίησε και τα πιο απαιτητικά γούστα. Στους ρυθμούς «latin» ξεχώρισαν για τις χορευτικές τους …δεινότητες οι Δημήτρης Παπαχελάς και Αλέξης Γιαννακόπουλος με τις συζύγους τους ενώ στα δημοτικά, νησιώτικα και λαϊκά ακούσματα διέπρεψαν αρκετοί συνάδελφοι με κορυφαίους τους Απόστολο Καράμαλη, Στέργιο Καλεντέρη, Μάρκο Βολικάκη, Αντώνη Μικέλη, Δημήτρη Καραμανωλάκη, κ.ά.

Το κέφι, η διασκέδαση και ο χορός της μεγάλης μας παρέας κράτησαν μέχρι τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες και ικανοποίησαν όλους τους συμμετέχοντες. Μακάρι να είμαστε όλοι γεροί, ν’ ανταμώνουμε συχνά και να μοιραζόμαστε στιγμές χαράς σε παρόμοιες εκδηλώσεις!!!

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Αθανάσιος Ζεύκης, Πρόεδρος
Δημήτριος Παπαχαρίσης, Γεν. Γραμματέας

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1325

29 Ιουνίου 2016... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1324... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1323

14 Ιουνίου 2016

περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1322

3 Ιουνίου 2016

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων διαλέξεων προς τους σπουδαστές... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: Λ-1480

12 ΜαΪου 2016

Aγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,

Κατόπιν... περισσότερα