Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων διαλέξεων προς τους σπουδαστές της Ακαδημίας Ε.Ν. Ύδρας από πεπειραμένα μέλη της Λέσχης, πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα οι ακόλουθες παρουσιάσεις με θέματα που επελέγησαν από τη Διεύθυνση Σπουδών και τους σπουδαστές:

1. Τετάρτη, 10 Απριλίου
α. «Διεθνείς Ναυτιλιακές Συμβάσεις» από τον Αντιναύαρχο Λ.Σ. ε.α. Κωνσταντίνο Χαρτοφύλλη (απόφοιτο 1963), και
β. «Ασφάλειες πλοίων – Μέρος Ι» από τον Πρόεδρο Δ.Σ. της Λέσχης καπετάν Θανάση Ζεύκη (απόφοιτο 1963).

2. Τετάρτη, 24 Απριλίου
α. «Αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων στη θάλασσα» από τον Α’ Αντιπρόεδρο Δ.Σ. της Λέσχης καπετάν Φώτη Γρηγοριάδη (απόφοιτο 1956), και
β. «Ασφάλειες Πλοίων – Μέρος ΙΙ» από τον Πρόεδρο Δ.Σ. της Λέσχης καπετάν Θανάση Ζεύκη.

Οι διαλέξεις πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου της Ύδρας και τις παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον περισσότεροι από 100 σπουδαστές, ο νέος Διοικητής της Ακαδημίας Υποπλοίαρχος Λ.Σ Ιωάννης Κόκιος, ο Διευθυντής Σπουδών καπετάν Μιχάλης Βούλγαρης (απόφοιτος της Σχολής) και ο πρώην Διευθυντής Σπουδών κ. Βασίλειος Σταυρόπουλος.

Με την ευκαιρία αυτή επιθυμούμε να εκφράσουμε εκ μέρους όλων των μελών του Δ.Σ. της Λέσχης τις θερμές μας ευχαριστίες τόσο προς τους σπουδαστές για την προσοχή και το ενδιαφέρον τους όσο και προς τη Διοίκηση και τη Διεύθυνση Σπουδών της Ακαδημίας, και ειδικότερα στον καπετάν Μιχάλη Βούλγαρη, για την αμέριστη βοήθειά τους. Τέλος, θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες από καρδιάς προς τη Διεύθυνση και το προσωπικό του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου της Ύδρας και ειδικότερα στην ακούραστη Διευθύντριά του κυρία Ντίνα Αδαμοπούλου για τη θερμή φιλοξενία και την πρόθυμη υποστήριξη με υλικοτεχνικά μέσα, υπομονή και χαμόγελο των παραπάνω διαλέξεων.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Δημήτριος Παπαχαρίσης       Αθανάσιος Ζεύκης
    Γεν. Γραμματέας                  Πρόεδρος

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1325

29 Ιουνίου 2016... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1324... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1323

14 Ιουνίου 2016

περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1322

3 Ιουνίου 2016

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων διαλέξεων προς τους σπουδαστές... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: Λ-1480

12 ΜαΪου 2016

Aγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,

Κατόπιν... περισσότερα