Επιστολή

Αριθ. Πρωτ. : Λ-1344

Έχουνε οι γυναίκες π' αγαπούμε θεία την ουσία
κι όταν σφιχτά στην αγκαλιά μας τις κρατούμε,
με τους θεούς κι εμείς γινόμαστ' όμοιοι,
στηνόμαστε ορθοί σαν άγριοι πύργοι,
τίποτε δεν είν' πια δυνατό να μας κλονίσει...

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Φίλοι και Μέλη της Λέσχης,

Με εισαγωγή στην επιστολή μας τους παραπάνω στίχους του μεγάλου ποιητή και ζωγράφου Νίκου Εγγονόπουλου (από το ποίημά του «Ύμνος δοξαστικός για τις γυναίκες π' αγαπάμε»), σας γνωρίζουμε ότι με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. θα πραγματοποιήσουμε στη Λέσχη μας τη Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου και ώρα 8.00 μ.μ., ειδική εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για να τιμήσουμε τις γυναίκες π' αγαπάμε, τις συζύγους δηλαδή και τις συντρόφους μας, που μέχρι σήμερα είναι γνωστές ως κυρίες της Λέσχης. Όπως όλοι γνωρίζετε, όσα χρόνια λειτουργεί η Λέσχη, οι κυρίες αυτές ήταν πάντα δίπλα μας. Με υπομονή, κατανόηση κι αγάπη στήριξαν με την παρουσία τους όλες μας τις εκδηλώσεις και έδωσαν χρώμα και ομορφιά στη μεγάλη μας παρέα.

Η εκδήλωσή μας αυτή θα έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα με κουβέντα γνωριμίας, μουσική, τραγούδια και μια μικρή ποιητική αναφορά στο μεγάλο μας ποιητή Κωνσταντίνο Καβάφη, στη μνήμη του οποίου είναι αφιερωμένη η φετεινή χρονιά. Το μενού του φαγητού θα είναι λιτό και θα προσφερθεί από τη Λέσχη παρά την επιθυμία πολλών κυριών να προσφέρουν εκείνες τους γνωστούς σε όλους μας από παρόμοιες εκδηλώσεις δικούς τους σπιτικούς γευστικότατους μεζέδες. Όμως αυτήν τη φορά αρνηθήκαμε, γιατί θεωρήσαμε πως, λόγω του χαρακτήρα της εκδηλωσης, δεν θα ήταν σωστό, οι κυρίες που θα τιμήσουμε, να έλθουν στην εκδήλωση μαζί με το ...φαγητό τους. Τέλος αναφέρουμε πως δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κυρίες που είναι σύζυγοι ή σύντροφοι μελών τς Λέσχης, με απόλυτα δική τους προσωπική επιλογή να προσέλθουν στην εκδήλωση μετά ή άνευ συνοδού.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε ν' απευθύνεστε στη Γραμματεία της Λέσχης (κα Μαρία Λυκομήτρου, αριθ. τηλ. 210 4539497 και 694 4305038).

Με συναδελφικούς και φιλικούς χαιρετισμούς,

Δημήτριος Παπαχαρίσης       Αθανάσιος Ζεύκης
     Γεν. Γραμματέας                         Πρόεδρος

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1325

29 Ιουνίου 2016... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1324... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1323

14 Ιουνίου 2016

περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1322

3 Ιουνίου 2016

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων διαλέξεων προς τους σπουδαστές... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: Λ-1480

12 ΜαΪου 2016

Aγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,

Κατόπιν... περισσότερα