Επιστολή

Αριθ. πρωτ.: Λ-1351

Αγαπητοί φίλοι και μέλη της Λέσχης,

Κατ’ αρχάς, σας ευχόμαστε να περάσετε με υγεία και γαλήνη τις άγιες ημέρες της γέννησης του Θεανθρώπου και πάντα το πνεύμα των Χριστουγέννων να συντροφεύει κάθε σας σκέψη και να ορίζει κάθε σας επιλογή. Κι αυτό θα συμβαίνει στην πράξη όταν νοιαζόμαστε και για τους άλλους, ιδιαίτερα εκείνους που έχουν ανάγκη. Χρόνια Πολλά λοιπόν, Καλές γιορτές και Καλή Χρονιά, με ειρήνη, αγάπη και δημιουργία. Είθε ο παντοδύναμος Θεός και ο προστάτης των ναυτικών Άγιος Νικόλαος να χαρίζουν σε όλον τον κόσμο υγεία, χαρά, προκοπή και ευτυχία.

Με την ευκαιρία αυτή, σας γνωρίζουμε ότι η καθιερωμένη ετήσια γιορτή κοπής της βασιλόπιτας θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη μας τη Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ. Υπενθυμίζουμε ότι μετά την κοπή της βασιλόπιτας θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα εδέσματα του μπουφέ που θα δημιουργηθεί από τη μαγειρική δεινότητα, δημιουργία και προσφορά των κυριών της Λέσχης. Για τον σκοπό αυτόν, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματέα της Λέσχης κυρία Μαρία Λυκομήτρου, η οποία έχει αναλάβει τον συντονισμό της προσφοράς των εδεσμάτων.

Σημειωτέον ότι από τις 10 Δεκεμβρίου εγκαταστάθηκε και λειτουργεί στη Λέσχη ανελκυστήρας σκάλας προς διευκόλυνση όσων ατόμων αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες. Ο ανελκυστήρας αυτός είναι προσφορά του μέλους μας καπετάν Σπύρου Βαζαίου (απόφοιτου 1952), στον οποίο όλοι εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες.

Όπως γίνεται κάθε χρόνο, η διανομή του νέου ημερολογίου της Λέσχης για το 2014 θα πραγματοποιηθεί τη βραδιά που θα γιορτάσουμε την κοπή της βασιλόπιτας. Σας γνωρίζουμε ότι κάθε μέλος της Λέσχης μπορεί, όπως και πέρυσι, να παραλάβει δωρεάν ένα αντίτυπο του ημερολογίου αλλά για την περίπτωση που επιθυμεί να προμηθευτεί περισσότερα, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 10,00 ευρώ για κάθε επιπλέον αντίτυπο (όσο και το κόστος της εκδόσεώς του με το οποίο επιβαρύνεται η Λέσχη).

Η απόφαση αυτή του Διοικητικού Συμβουλίου υπαγορεύτηκε, όπως και τις τρεις προηγούμενες χρονιές, από την ανάγκη να μην επιβαρυνθεί με έξοδα εκδόσεως του ημερολογίου το ταμείο της Λέσχης.

Ανακοινώνουμε επίσης ότι σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου η επόμενη τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών της Λέσχης, που θα αναφέρεται στον απολογισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για το πρώτο έτος της θητείας του, πρόκειται να συγκληθεί στις 17 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7.00 μ.μ., και σε περίπτωση μη απαρτίας, μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 24 Φεβρουαρίου, την ίδια ώρα, στο εντευκτήριο της Λέσχης. Αν και θα επανέλθουμε αργότερα με ειδική επίσημη ανακοίνωση για τη Γενική Συνέλευση, όπως ορίζει το καταστατικό μας, θα θέλαμε από τώρα να σας ενημερώσουμε για το χρόνο της σύγκλησής της, ώστε να είσθε όλοι παρόντες. Ας μη ξεχνάμε ότι την ευθύνη για τη χάραξη και ακριβή τήρηση της μελλοντικής πορείας της Λέσχης μέσα στο χρόνο την έχουν, εκ του καταστατικού, όλα τα μέλη της.

Κλείνοντας την επιστολή μας, σας γνωρίζουμε ότι εντός του Φεβρουαρίου προγραμματίζουμε δύο ακόμη εκδηλώσεις, για τις οποίες θα επανέλθουμε με περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες σε προσεχή επιστολή μας. Η μία αφορά τη χειμερινή …μουσικοχορευτική μας συνάντηση μετά συζύγων και φίλων, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατόβραδο 8 Φεβρουαρίου στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος και η δεύτερη μία κοινή εκδήλωση της Λέσχης μας με τη Λέσχη Αρχιπλοιάρχων του Πειραιά με σκοπό την καλύτερη γνωριμία και σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των μελών των δύο Συλλόγων.

Με θερμές ευχές και φιλικούς χαιρετισμούς,

Δημήτριος Παπαχαρίσης       Αθανάσιος Ζεύκης
     Γεν. Γραμματέας                         Πρόεδρος

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1325

29 Ιουνίου 2016... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1324... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1323

14 Ιουνίου 2016

περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1322

3 Ιουνίου 2016

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων διαλέξεων προς τους σπουδαστές... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: Λ-1480

12 ΜαΪου 2016

Aγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,

Κατόπιν... περισσότερα