Επιστολή προς μέλη & φίλους

Αριθ. πρωτ.: Λ-1363

Αγαπητά μέλη και εκλεκτοί φίλοι της Λέσχης,

Με αφορμή την επικείμενη λήξη τον επόμενο μήνα της τρέχουσας πολιτιστικής περιόδου, την υποδοχή του καλοκαιριού και τον εορτασμό του θερινού ηλιοστασίου, σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014, διοργανώνουμε την καθιερωμένη από την παράδοση της Λέσχης θερινή ...μουσικοχορευτική μας συνεστίαση με αγαπημένα πρόσωπα, συζύγους, παιδιά, συγγενείς και φίλους, στο γνώριμο και φιλικό περιβάλλον του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, στην Καστέλλα (αριθ. τηλ. 210 4133 489), με ώρα προσελεύσεως 9:00 μ.μ. και κόστος συμμετοχής 40,00 ευρώ κατ’ άτομο.

Το μενού του δείπνου αποτελείται από πλούσιο και εξαιρετικής ποιότητος μπουφέ με γευστικότατα εδέσματα και επιδόρπια (γλυκά και φρούτα), αναψυκτικά και καλό κρασί ενώ για τη μουσική κάλυψη της εκδήλωσης και τις χορευτικές μας ...επιδόσεις έχουμε επιλέξει έμπειρο DJ με ποικίλο ρεπερτόριο, που θα ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Παρακαλούμε να κλείσετε τραπέζι και θέσεις εγκαίρως μέσω της Γραμματέως της Λέσχης κυρίας Μαρίας Λυκομήτρου, αναλογιζόμενοι, ότι σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε, είναι απαραίτητο να προσφέρουμε στους εαυτούς μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα λίγες στιγμές χαράς και διασκέδασης, που όλοι τις έχουμε ανάγκη και τις αξίζουμε.

Τέλος, με αίσθημα ευθύνης και αγάπης προς τη Λέσχη, παρακαλούμε να λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν ότι απαραίτητο στοιχείο και προϋπόθεση για την επιτυχία οποιασδήποτε εκδήλωσης της Λέσχης είναι η συμμε- τοχή όσο το δυνατόν περισσότερων μελών και φίλων της σ’ αυτήν.

Με φιλικούς χαιρετισμούς και …δροσερές ευχές εν όψει καλοκαιριού,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Δημήτριος Παπαχαρίσης       Αθανάσιος Ζεύκης
     Γεν. Γραμματέας                         Πρόεδρος

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1325

29 Ιουνίου 2016... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1324... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1323

14 Ιουνίου 2016

περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1322

3 Ιουνίου 2016

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων διαλέξεων προς τους σπουδαστές... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: Λ-1480

12 ΜαΪου 2016

Aγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,

Κατόπιν... περισσότερα