Επιστολή προς μέλη & φίλους

Αριθ. πρωτ.: Λ-1365

Αγαπητά μέλη και εκλεκτοί φίλοι της Λέσχης,

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας μας με μέλη και φίλους της Λέσχης για την όσο το δυνατό καλύτερη προετοιμασία και διοργάνωση της θερινής εορταστικής μας εκδήλωσης στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος την Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014, διαπιστώσαμε ότι διάφορες συγκυρίες και καταστάσεις (όπως π.χ. η απαραίτητη για πολλούς από εμάς παρουσία σε εκδηλώσεις σχετικές με τη φετινή διεθνή ναυτιλιακή Έκθεση «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ», προσωπικές επαγγελματικές, οικογενειακές και κοινωνικές υποχρεώσεις, οικονομικές δυσκολίες, κλπ.) θα επιδρούσαν αρνητικά στη συμμετοχή αρκετών μελών και φίλων της Λέσχης στην εν λόγω εκδήλωση.

Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε με λύπη μας την αναβολή της εκδηλώσεως και την πραγματοποίησή της σε χρόνο που οι επικρατούσες συγκυρίες και καταστάσεις θα επιτρέψουν στην πρότασή μας για ψυχαγωγία και διασκέδαση να τύχει ευρύτερης απήχησης και αποδοχής.

Με την ευκαιρία αυτή υπενθυμίζουμε ότι το Εντευκτήριο της Λέσχης μας θα λειτουργήσει για τελευταία φορά πριν τις διακοπές του καλοκαιριού την Πέμπτη το μεσημέρι, 12 Ιουνίου, όπου μπορούμε, όσοι καταφέρουμε να βρεθούμε στον Πειραιά, να συναντηθούμε για ν’ ανταλλάξουμε ευχές από κοντά …«διά ζώσης».

Τελειώνοντας, ευχόμαστε «Καλό Καλοκαίρι» σε όλα τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης και «Καλή Αντάμωση» με Υγεία και Δύναμη στην αρχή του Φθινοπώρου.

Με φιλικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Δημήτριος Παπαχαρίσης       Αθανάσιος Ζεύκης
     Γεν. Γραμματέας                         Πρόεδρος

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1325

29 Ιουνίου 2016... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1324... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1323

14 Ιουνίου 2016

περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1322

3 Ιουνίου 2016

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων διαλέξεων προς τους σπουδαστές... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: Λ-1480

12 ΜαΪου 2016

Aγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,

Κατόπιν... περισσότερα