Κοινή εκδήλωση της Λέσχης Αποφοίτων Σχολής Ναυτιλίας Ύδρας με τη Λέσχη Αρχιπλοιάρχων, 16 Οκτωβρίου 2014

Μεταξύ των σκοπών της Λέσχης Αποφοίτων Σχολής Ναυτιλίας Ύδρας, όπως αναφέρονται στο καταστατικό, είναι όχι μόνο η γνωριμία και η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και σύμπνοιας μεταξύ των μελών αλλά και η συνεργασία με παρόμοιες ελληνικές ή αλλοδαπές Οργανώσεις, Ιδρύματα, Λέσχες, κλπ. προς παρακολούθηση, μελέτη και προαγωγή των προβλημάτων του πλοίου και της Ναυτιλίας γενικότερα.

Υλοποιώντας λοιπόν την θεωρητική αναφορά του καταστατικού για τους σκοπούς της Λέσχης αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε κοινή εκδήλωση με την «συγγενή» Λέσχη Αρχιπλοιάρχων του Πειραιά με στόχο την καλύτερη γνωριμία, την σύσφιξη σχέσεων και την συνεργασία των μελών των δύο Λεσχών προς όφελος της μεγάλης ναυτικής μας οικογένειας, της οποίας όλοι εμείς (είτε Πλοίαρχοι είτε Αρχιπλοίαρχοι) είμαστε μέλη.

Η εκδήλωση αυτή, στην οποία η είσοδος θα είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο, θα πραγματοποιηθεί στο Εντευκτήριο της Λέσχης Αρχιπλοιάρχων στον Πειραιά (Φίλωνος 86, 3ος όροφος) την Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 με ομιλητή τον εκλεκτό συνάδελφο και διακεκριμένο μέλος και των δύο Λεσχών, Καπετάν Φρίξο Δήμου και θέμα της ομιλίας του την Αγαπημένη μας Σχολή, την Σχολή Εμποροπλοιάρχων της Ύδρας και τη Λέσχη των αποφοίτων της.

Ευελπιστούμε ότι η εκδήλωση αυτή, στην οποία καλούνται να παραστούν όλα τα μέλη και των δύο Λεσχών μετά συζύγων και φίλων, θα αποτελέσει την απαρχή μιας άριστης φιλίας και συνεργασίας τόσο σε συλλογικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Σας περιμένουμε όλους…

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1325

29 Ιουνίου 2016... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1324... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1323

14 Ιουνίου 2016

περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1322

3 Ιουνίου 2016

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων διαλέξεων προς τους σπουδαστές... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: Λ-1480

12 ΜαΪου 2016

Aγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,

Κατόπιν... περισσότερα