Επιστολή της Λέσχης για την εκδρομή στην Αίγινα

Αριθ. Πρωτ. : Λ-1377

Αγαπητοί φίλοι και μέλη της Λέσχης,

Μετά από αίτημα πολλών μελών και φίλων αποφασίσαμε στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου να πραγματοποιήσουμε ημερήσια εκδρομή στην περιοχή της Αίγινας την Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που καταρτίζουμε, θα συγκεντρωθούμε στην προβλήτα αναχώρησης των πλοίων του Αργοσαρωνικού στον Πειραιά στις 08.30 το πρωί για να εκδόσουμε ομαδικό εισιτήριο και στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε στο πλοίο «ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ», το οποίο θα αναχωρήσει για την Αίγινα στις 09.00 ακριβώς. Κατά την άφιξή μας στην Αίγινα θα μας περιμένει πούλμαν, με το οποίο θα κινηθούμε προς τους προορισμούς που έχουμε κατ’ αρχήν προγραμματίσει και οι οποίοι περιλαμβάνουν το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου, το Ναό της Αφαίας Αθηνάς, το Ναό του Ελλανίου Διός και το Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Πουλιών και Ζώων. Αν έχουμε χρόνο, θα ήταν χρήσιμο να περπατήσουμε στους δρόμους της όμορφης πόλης της Αίγινας, η οποία διαθέτει σημαντικά αξιοθέατα, όπως π.χ. το Αρχαιολογικό Μουσείο, τη Μητρόπολη της Αίγινας, τον Ενετικό Πύργο του Μαρκέλλου, το Κυβερνείο, το Ορφανοτροφείο κ.ά. Η επιστροφή μας στον Πειραιά θα πραγματοποιηθεί με το ίδιο πλοίο («ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ»), το οποίο θα αναχωρήσει από την Αίγινα στις 19.30 ακριβώς.

Διευκρινίζουμε προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων ότι το πλήρες και οριστικό πρόγραμμα της εκδρομής θα καθοριστεί αμέσως μετά την καθιερωμένη προεπίσκεψη του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου στους προγραμματιζόμενους προορισμούς της εκδρομής και θα γνωστοποιηθεί στα μέλη και τους φίλους της Λέσχης που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής σ’ αυτήν.

Το δικαίωμα συμμετοχής στην εκδρομή ανέρχεται στο ποσό των 25,00 ευρώ κατ’ άτομο και καλύπτει την συνολική θαλάσσια και στεριανή μεταφορά μας (πλοίο και πούλμαν). Παρακαλούμε για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής απευθείας στη Γραμματεία της Λέσχης, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014. Στόχος και επιδίωξή μας είναι να συμπληρωθούν και οι 50 θέσεις που διαθέτει το πούλμαν.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Δημήτριος Παπαχαρίσης       Αθανάσιος Ζεύκης
     Γεν. Γραμματέας                         Πρόεδρος

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1325

29 Ιουνίου 2016... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1324... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1323

14 Ιουνίου 2016

περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1322

3 Ιουνίου 2016

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων διαλέξεων προς τους σπουδαστές... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: Λ-1480

12 ΜαΪου 2016

Aγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,

Κατόπιν... περισσότερα