Επιστολή της Λέσχης

Αριθ. πρωτ.: Λ-1382

23 Δεκεμβρίου 2014

Αγαπητοί φίλοι και μέλη της Λέσχης,

«Τα σύμπαντα σήμερον χαράς πληρούνται,
Χριστός ετέχθη εκ της Παρθένου…»

Κατ’ αρχήν, σας ευχόμαστε να περάσετε με υγεία και γαλήνη τις άγιες ημέρες της γέννησης και βάπτισης του Θεανθρώπου και πάντα το πνεύμα των Χριστουγέννων να συντροφεύει κάθε σας σκέψη και να ορίζει κάθε σας επιλογή. Μακάρι αυτά τα Χριστούγεννα να αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, να ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και να χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται, τη ζωή που τους αξίζει. Χρόνια Πολλά προς όλους, Καλές γιορτές και Καλή Χρονιά, με υγεία, αγάπη, ειρήνη και δημιουργία.

Με την ευκαιρία αυτή, σας γνωρίζουμε ότι η καθιερωμένη ετήσια γιορτή κοπής της βασιλόπιτας θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη μας τη Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 7.00 μ.μ. Υπενθυμίζουμε ότι μετά την κοπή της βασιλόπιτας θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα εδέσματα του μπουφέ που θα δημιουργηθεί από τη μαγειρική δεινότητα, δημιουργία και προσφορά των κυριών (και μερικών …κυρίων) της Λέσχης. Για τον σκοπό αυτόν, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματέα της Λέσχης κυρία Μαρία Λυκομήτρου, η οποία έχει αναλάβει τον συντονισμό της προσφοράς των εδεσμάτων.

Όπως γίνεται κάθε χρόνο, η διανομή του νέου ημερολογίου της Λέσχης για το 2015 θα πραγματοποιηθεί τη βραδιά που θα γιορτάσουμε την κοπή της βασιλόπιτας. Σας γνωρίζουμε ότι κάθε μέλος της Λέσχης μπορεί, όπως και πέρυσι, να παραλάβει δωρεάν ένα αντίτυπο του ημερολογίου αλλά για την περίπτωση που επιθυμεί να προμηθευτεί περισσότερα, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 10,00 ευρώ για κάθε επιπλέον αντίτυπο (όσο και το κόστος της εκδόσεώς του με το οποίο επιβαρύνεται η Λέσχη). Η απόφαση αυτή του Διοικητικού Συμβουλίου υπαγορεύτηκε, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, από την ανάγκη να μην επιβαρυνθεί με έξοδα εκδόσεως του ημερολογίου το ταμείο της Λέσχης.

Ανακοινώνουμε επίσης ότι σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου η επόμενη τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών της Λέσχης, που θα αναφέρεται στον απολογισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για το δεύτερο έτος της θητείας του, πρόκειται να συγκληθεί στις 9 Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7.00 μ.μ., και σε περίπτωση μη απαρτίας (που είναι αναμενόμενη), μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 16 Φεβρουαρίου 2015, την ίδια ώρα, στο εντευκτήριο της Λέσχης. Αν και θα επανέλθουμε αργότερα με ειδική επίσημη ανακοίνωση για τη Γενική Συνέλευση, όπως ορίζει το καταστατικό μας, θα θέλαμε από τώρα να σας ενημερώσουμε για το χρόνο της σύγκλησής της, ώστε να είσθε όλοι παρόντες. Ας μη ξεχνάμε ότι την ευθύνη για τη χάραξη και ακριβή τήρηση της μελλοντικής πορείας της Λέσχης μέσα στο χρόνο την έχουν, εκ του καταστατικού, όλα τα μέλη της.

Κλείνοντας την επιστολή μας, σας γνωρίζουμε ότι με δεδομένη την αναβολή λόγω μη απαρτίας της Γενικής Συνέλευσης από τις 9 για τις 16 Φεβρουαρίου 2015, προγραμματίζουμε για τις 9 Φεβρουαρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 6.00 μ.μ. παιδικό αποκριάτικο πάρτυ μασκέ για όλους τους μικρούς μας φίλους, αγόρια και κορίτσια, παιδιά κι εγγόνια μελών και φίλων της Λέσχης. Σημειωτέον ότι η προηγούμενη παρόμοια εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί στη Λέσχη πριν από τριάντα και …κάτι χρόνια κατά την περίοδο της προηγούμενης προεδρίας του σημερινού Προέδρου, οπότε αναμένεται τα παιδιά που έλαβαν μέρος σ’ εκείνη την εκδήλωση να συμμετάσχουν στη νέα ως γονείς και οι γονείς εκείνης της εποχής ως παππούδες και γιαγιάδες.

Με θερμές ευχές και φιλικούς χαιρετισμούς,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Δημήτριος Παπαχαρίσης       Αθανάσιος Ζεύκης
     Γεν. Γραμματέας                         Πρόεδρος

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1325

29 Ιουνίου 2016... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1324... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1323

14 Ιουνίου 2016

περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1322

3 Ιουνίου 2016

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων διαλέξεων προς τους σπουδαστές... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: Λ-1480

12 ΜαΪου 2016

Aγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,

Κατόπιν... περισσότερα