Επιστολή της Λέσχης

Αριθ. πρωτ.: Λ-1401

15 Ιουνίου 2015

Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,

Με αφορμή την επικείμενη λήξη της τρέχουσας πολιτιστικής περιόδου, την υποδοχή του καλοκαιριού και την έναρξη των θερινών διακοπών, σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου διοργανώνουμε το βράδυ της Παρασκευής, 3 Ιουλίου 2015, την καθιερωμένη από την παράδοση της Λέσχης θερινή ...μουσικοχορευτική μας συνεστίαση με αγαπημένα πρόσωπα, συζύγους, παιδιά, συγγενείς και φίλους, στο γνώριμο από παλιά, δροσερό και φιλόξενο περιβάλλον του καταπράσινου κήπου της κατοικίας του Επιτίμου Προέδρου του Δ.Σ. της Λέσχης καπετάν Πάνου Τριανταφυλλίδη, στη Βούλα Αττικής (Νικηταρά 85, αριθ. τηλεφώνων 210 8956 691 και 6944 751 751), με ώρα προσελεύσεως 9:00 μ.μ. και κόστος συμμετοχής 30,00 ευρώ κατ’ άτομο.

Το μενού του δείπνου αποτελείται από πλούσιο και εξαιρετικής ποιότητος μπουφέ με γευστικότατα εδέσματα, ορεκτικά, σαλάτες, ψητά «της ώρας» και επιδόρπια (γλυκά και φρούτα), αναψυκτικά, μπύρες και καλό κρασί ενώ για τη μουσική κάλυψη της εκδήλωσης και τις χορευτικές μας ...επιδόσεις έχει ήδη επιλεγεί έμπειρος επαγγελματίας DJ με ποικίλο ρεπερτόριο, που θα ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Παρακαλούμε να κλείσετε τραπέζι και θέσεις εγκαίρως μέσω της Γραμματείας της Λέσχης, αναλογιζόμενοι, ότι σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε, είναι απαραίτητο να προσφέρουμε στους εαυτούς μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα λίγες στιγμές χαράς και διασκέδασης, που όλοι τις έχουμε ανάγκη και τις αξίζουμε.

Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο της τακτικής και έγκαιρης ενημέρωσής σας για τις προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις της Λέσχης, σας γνωρίζουμε με την ευκαιρία αυτή τις ακόλουθες αποφάσεις που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο μετά από εισηγητικές προτάσεις του Προέδρου κατά τη συνεδρίασή του της 8ης Ιουνίου 2015:

 1. Διακοπή λειτουργίας του εντευκτηρίου της Λέσχης την Πέμπτη, 18 Ιουνίου και επαναλειτουργία τούτου την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, μετά τις θερινές διακοπές.
 2. Οργάνωση εφημεριών στη Λέσχη κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών (θα επανέλθουμε με λεπτομερή πίνακα
  προς ενημέρωσή σας).
 3. Συμμετοχή αντιπροσωπείας της Λέσχης στις εορταστικές εκδηλώσεις «Μιαούλεια» της Ύδρας και κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. στον ανδριάντα του Ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη (27 και 28 Ιουνίου).
 4. Προγραμματισμός ετήσιας επίσκεψης-προσκυνήματος μελών και φίλων της Λέσχης στη Σχολή και την Ύδρα το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου (θα επανέλθουμε με λεπτομερή επιστολή μας μετά τις θερινές διακοπές).
 5. Εντοίχηση αναμνηστικής μαρμάρινης πλάκας στον περίβολο του Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου στο Καμίνι της Ύδρας, όπου άρχισε να λειτουργεί το 1749 ως σχολείο η μετέπειτα φημισμένη και ιστορική Ναυτική Σχολή της Ύδρας (σήμερα Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού) και τελετή αποκαλυπτηρίων αυτής σε συνεργασία με το 2ο Ιστορικό Δημοτικό Σχολείο Ύδρας (10 Οκτωβρίου).
 6. Προγραμματισμός ειδικής εκδήλωσης μνήμης προς το τέλος του έτους (η ακριβής ημερομηνία ως και λεπτομέρειες για την εκδήλωση θα σας γνωστοποιηθούν με την έναρξη της νέας περιόδου) για τον απόφοιτο της Σχολής (1939) Βασίλειο Βασιλειάδη, Σμηναγό της Πολεμικής Αεροπορίας της Μεγ. Βρεταννίας (R.A.F.) και ήρωα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που έχασε τη ζωή του από γερμανικά αντιαεροπορικά πυρά στην περιοχή του Ρήνου λίγες μέρες πριν την επίσημη λήξη του πολέμου.
 7. Προγραμματισμός δείπνου φιλικής συζήτησης και συνεργασίας στη Λέσχη μας με μέλη του Δ.Σ. της Λέσχης Αρχιπλοιάρχων μετά τις θερινές διακοπές.
 8. Επανάληψη των τακτικών περιοδικών επισκέψεων μελών και φίλων της Λέσχης στο πλοίο της καρδιάς μας «ΕΛΛΑΣ ΛΙΜΠΕΡΤΥ» με την έναρξη της νέας περιόδου.
 9. Προγραμματισμός εκδρομής μελών και φίλων της Λέσχης στην Κωνσταντινούπολη (Μάιος 2016).

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους στη θερινή μας συνεστίαση της 3ης Ιουλίου. Σε όσους όμως απουσιάσουν λόγω ήδη ανειλημμένων υποχρεώσεων ή ανωτέρας βίας στέλνουμε με την επιστολή μας αυτή συναδελφικούς και φιλικούς χαιρετισμούς μαζί με τις …δροσερές ευχές μας για όμορφες, ευχάριστες και ξεκούραστες καλοκαιρινές διακοπές.

Ραντεβού στη Λέσχη μας τον Σεπτέμβρη…

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Δημήτριος Παπαχαρίσης       Αθανάσιος Ζεύκης
     Γεν. Γραμματέας                         Πρόεδρος

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1325

29 Ιουνίου 2016... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1324... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1323

14 Ιουνίου 2016

περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1322

3 Ιουνίου 2016

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων διαλέξεων προς τους σπουδαστές... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: Λ-1480

12 ΜαΪου 2016

Aγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,

Κατόπιν... περισσότερα