Επιστολή της Λέσχης

Αριθ. πρωτ.: Λ-1480

12 ΜαΪου 2016

Aγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,

Κατόπιν αιτήματος πολλών μελών του Συλλόγου αποφασίσαμε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου να πραγματοποιήσουμε την Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016, ημερήσια εκδρομή με πούλμαν στην περιοχή της νήσου Εύβοιας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που καταρτίζουμε, θα αναχωρήσουμε στις 8:00 το πρωί από την περιοχή της Πλατείας Τερψιθέας του Πειραιά με προορισμό το χωριό Προκόπι (με ενδιάμεση στάση στη Νέα Αρτάκη), όπου θα επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου και θα προσκυνήσουμε με ευλάβεια το Ιερό του λείψανο, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κειμήλια της Ορθοδοξίας.

Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην πανέμορφη Παραλία του Χωριού Πολιτικά για θαλασσινό μπάνιο και γεύμα σε επιλεγμένο εστιατόριο της περιοχής.

Μετά το μπάνιο και το φαγητό μας θα αναχωρήσουμε από την Παραλία Πολιτικών με προορισμό τη Χαλκίδα, όπου θα έχουμε στη διάθεσή μας ελεύθερο χρόνο δύο ωρών για περίπατο στη γεμάτη ζωή παραλία της πόλης θαυμάζοντας για μια ακόμη φορά το εντυπωσιακό φαινόμενο της τοπικής παλίρροιας και απολαμβάνοντας τον απογευματινό μας καφέ.

Μετά τον περίπατό μας στη Χαλκίδα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ώρα άφιξης στον Πειραιά γύρω στις 9.00 το βράδυ. Το δικαίωμα συμμετοχής στην εκδρομή ανέρχεται στο ποσό των 20,00 ευρώ κατ’ άτομο και καλύπτει μόνο τη μεταφορά μας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν άμεσα στη Γραμματέα της Λέσχης κυρία Αφροδίτη Λεκατσά (αριθ. τηλεφώνου 210 4539 497) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00 έως 14.00).

Με την ευκαιρία αυτή σάς γνωρίζουμε ότι ο καλός συνάδελφος και μέλος του Δ.Σ. καπετάν Γιώργος Μπρούζος μάς ανακοίνωσε πρόσφατα την απόφασή του να παραιτηθεί από τις ευθύνες και τα καθήκοντα του Λεσχιάρχη λόγω κόπωσης και στρες που επηρεάζουν την υγεία του.

Κατόπιν αυτού, εκφράσαμε προς τον καπετάν Γιώργο Μπρούζο τις θερμές μας ευχαριστίες εκ μέρους όλων των μελών της Λέσχης για τις σημαντικές υπηρεσίες που πρόσφερε στην αναβάθμιση και άψογη λειτουργία του Εντευκτηρίου κατά την 4ετή ενάσκηση των καθηκόντων του ως Λεσχιάρχης και αναθέσαμε την ευθύνη για τη συνέχιση της λειτουργίας τούτου μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου (περί τα μέσα Ιουνίου) και τον ορισμό νέου Λεσχιάρχη, στη Γραμματέα της Λέσχης κυρία Αφροδίτη Λεκατσά υπό την εποπτεία του Προέδρου του Δ.Σ. και τη δεδομένη βοήθεια - αν και όποτε χρειαστεί - του καπετάν Γιώργου Μπρούζου.

Κλείνουμε την επιστολή μας αυτή με συναδελφικούς, φιλικούς, θαλασσινούς χαιρετισμούς και την πεποίθηση ότι όλοι θα ανταποκριθείτε με προθυμία στην πρότασή μας για την πραγματοποίηση της ημερήσιας εκδρομής της 5ης Ιουνίου.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Δημοσθένης Παπαδόπουλος          Αθανάσιος Ζεύκης
         Γεν. Γραμματέας                               Πρόεδρος

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1325

29 Ιουνίου 2016... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1324... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1323

14 Ιουνίου 2016

περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1322

3 Ιουνίου 2016

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων διαλέξεων προς τους σπουδαστές... περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: Λ-1480

12 ΜαΪου 2016

Aγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,

Κατόπιν... περισσότερα