ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΤ-1325

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1325

29 Ιουνίου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις αρχές αυτού του μήνα και συγκεκριμένα από 6 έως 10 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo», δίπλα στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», η σημαντικότερη διεθνής ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια 2016», που πραγματοποιείται στην Ελλάδα κάθε δύο χρόνια, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 2.500 εκθέτες διαφόρων εθνικοτήτων από όλον τον κόσμο, επαγγελματίες του κλάδου την ναυτιλίας, και την οποία επισκέφτηκαν πάνω από 22.000 επισκέπτες.

Η Λέσχη μας δεν μπορούσε βεβαίως να είναι απούσα από τη σημαντική αυτή έκθεση και προγραμμάτισε με προσοχή την παρουσία της σ’ αυτήν. Αντιπροσωπεία της Λέσχης αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Θανάση Ζεύκη, τον Επίτιμο Πρόεδρο Βαγγέλη Τσιγκάρη, τους συναδέλφους Παναγιώτη Παπουλίδη, Ηλία Μιστριώτη, Βαγγέλη Σπαθή και τη Γραμματέα της Λέσχης κυρία Αφροδίτη Λεκατσά επισκέφτηκαν τα περίπτερα πολλών ναυτιλιακών εταιρειών, ενημέρωσαν τους εκθέτες για τη λειτουργία, τους σκοπούς και τις δραστηριότητες της Λέσχης και φωτογραφήθηκαν με σπουδαστές της Ακαδημίας Ε.Ν. Ύδρας στους εκθεσιακούς χώρους του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Με την ευκαιρία αυτή επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον εκλεκτό φίλο της Λέσχης κ. Μιχάλη Παπαχαστά και την εταιρεία του «POSEIDON, Ship Supplying and Safety Services» για τη φιλοξενία και τη στήριξη που παρείχαν στην Αντιπροσωπεία της Λέσχης κατά τη διάρκεια των επισκέψεών μας στην Έκθεση.
Κλείνοντας την αναφορά μας στις εκδηλώσεις του τρέχοντος μηνός σάς γνωρίζουμε ότι ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Θανάσης Ζεύκης εκπροσώπησε τη Λέσχη στην εκδήλωση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ», που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και άλλων επισήμων την Τετάρτη, 22 Ιουνίου στο προαύλιο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά, κατά τη διάρκεια της οποίας οι μαθητές και μαθήτριες του Σωματείου, παρέα με τους μαθητές και τις μαθήτριες του εν λόγω Σχολείου παρουσίασαν μια δροσερή θεατρική παράσταση με θέμα το πλοίο «ΑΡΓΩ», τον …μονοσάνδαλο Ιάσονα, την Αργοναυτική εκστρατεία και το «Χρυσόμαλλο Δέρας», που καταχειροκροτήθηκε με ενθουσιασμό από το πολυπληθές ακροατήριο.
Εκφράζουμε εκ μέρους του Δ.Σ. της Λέσχης μας θερμά συγχαρητήρια και …δροσερές ευχές για «Καλό Καλοκαίρι» τόσο στη δραστήρια Πρόεδρο του Δ.Σ. του Σωματείου «Η ΑΡΓΩ» κυρία Δέσποινα Παπαστελιανού και τους άξιους συνεργάτες της όσο και σε όλα τα παιδιά του Σωματείου.

Θανάσης Ζεύκης
Πρόεδρος Δ.Σ.

The Graduate Club of the Nautical School of Hydra

more